Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

E.ON sustine folosirea pompelor de caldura pentru incazire si racire, cu o eficienta de pana la 5 ori mai mare

E.ON vine pe piata cu o oferta noua pentru clientii rezidentiali, aceea a pompelor de caldura aer-apa care sunt mai accesibile din punctul de vedere al costurilor.

Investititia initiala de la companie incepe de la 40 de mii de lei TVA inclus si poate fi recuperara in 7 ani, datorita duratei de viata prelungite si economiei la energie.

In acest moment, se pare, pompele de caldura sunt cele mai bune alegeri datorita eficientei lor ridicate, a costurilor reduse de functionare, confort si durabilitate, sustin reprezentantii E.ON Energie Romania.

Echipamentele de ultima generatie asigura incalzirea pe timp de iarna a locuintei si apei menajere pe tot parcursul anului, sistemul fiind testat chiar si la temperaturi de -40 de grade Celsius. In plus, acesta poate fi controlat prin intermediul unui termostat inteligent sau folosind o aplicatie mobila pentru desktop si telefon.

Claudia Griech, Director General al E.ON Energie Romania, a declarat ca “E.ON Green Life reprezinta o solutie alternativa la sistemele clasice de incalzire a locuintelor. Avantajele pompelor de caldura sunt numeroase. Acestea au costuri reduse de functionare si sunt mai eficiente energetic decat sistemele pe combustie, economiile de energie pe termen lung fiind semnificativ mai mari. Sunt sustenabile si eficiente, sistemul de pompare a caldurii reducand emisiile de CO2”.

Sistemul are un coeficient maxim de performanta peste 5, ceea ce se traduce prin eficienta mai mare de 5 ori fara de centralele electrice clasice. Durata de viata a pompelor de caldura este de 25 de ani, ceea ce inseamna fiabilitate. In plus, sistemul se poate conecta la sistemul termic existent al casei, cum ar fi incalzirea in pardoseala.

Pompele de caldura sunt disponibile intr-o gama variata performanta, cu diverse configuratii si modele dorite, monobloc sau split, ideale pentru dimensiunile oricarei locuinte. Solutia prevede toate echipamentele necesare, atat cele principale cu unitatea exterioara si unitatea interioara precum si echipamente conexe: buffer, boiler, seonzor, controller acces in aplicatie.

In plus, E.ON isi sustine clientii pe parcursul intregului proces, de la consiliere, livrare a echipamentelor, instalare si punere in functiune. Mentenanta este, de asemenea, asigurata de acestia.

Chiar daca investitia initala este una destul de ridicata, aceasta poate fi recuperata in termen de 7 ani. Pentru a putea achizitiona cat mai multi proprietari, compania vine in sprijinul acestora prin achizitii in rate fixe lunare pe o perioada cuprinsa intre 1-7 ani. Pentru detalii si informatii suplimentare, puteti contacta direct furnizorul.